ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Το τμήμα επειγόντων περιστατικών λειτουργεί σε 24ώρη βάση και διατίθεται ασθενοφόρο με πλήρη εξοπλισμό κινητής μονάδας.

Τηλέφωνο Άμεσης Ανάγκης
+30 22860 21728

CHECK-UP
Δείτε τα πακέτα check up που σας προσφέρουμε σε πολύ χαμηλές τιμές! Κάντε κλικ εδώ!

Ειδικό διαγνωστικό τεστ ανίχνευσης του ιού H1N1, μέσω φαρυγγικού δείγματος.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ

 

psifiaki mastografia 1Με έναυσμα τον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης στη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού το Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης προσφέρει προνομιακές τιμές στις εξής διαγνωστικές εξετάσεις:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
  • Υπερηχογράφημα Μαστών: 20€
  • Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερηχογράφημα Μαστών: 55€

Η έγκαιρη διάγνωση επιτυγχάνεται με την αυτοεξέταση, το υπερηχογράφημα μαστών, την μαστογραφία και την κλινική εξέταση από ειδικό γιατρό. Το υπερηχογράφημα μάστων ή υπέρηχος μαστών, όπως επίσης αποκαλείται συχνά, είναι μια απεικόνιση των μαστών με τη χρήση υπερηχητικών κυμάτων.

Το υπερηχογράφημα μαστών δημιουργεί μια εικόνα του εσωτερικού των μαστών, όχι με ακτίνες Χ όπως η μαστογραφία, αλλά με κύματα ήχου υψηλής συχνότητας (υπέρηχοι). Αποτελεί μια συμπληρωματική εξέταση, που μπορεί να διαχωρίσει σε μεγάλο ποσοστό το είδος ενός όγκου, αν δηλαδή είναι κυστικός ή συμπαγής και σε κάποιο βαθμό αν είναι καλοήθης ή κακοήθης.

Η μαστογραφία παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού επειδή μπορεί να δείξει τις αλλαγές της σύστασης του μαζικού παρεγχύματος ή άλλων ευρημάτων, δύο χρόνια προτού η ασθενής ή ο θεράπων ιατρός μπορούν να το αντιληφθούν κλινικά. Η ψηφιακή δε μαστογραφία είναι μια νεότερη μέθοδος ακτινογραφίας του μαστού με λιγότερη ακτινοβολία και μεγαλύτερη ευκρίνεια σε σύγκριση με τις προηγούμενες αναλογικές μαστογραφίες.

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!

psifiaki mastografia 2

Newsletter

Επικοινωνια

mapΦηρά Σαντορίνης, 84700

map+30 22860 21728

Ακολουθηστε μας