Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας
Το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00 – 17:00 και λειτουργεί μόνο με την παρουσία του επιστημονικά υπεύθυνου.

CHECK-UP
Δείτε τα πακέτα check up που σας προσφέρουμε σε πολύ χαμηλές τιμές! Κάντε κλικ εδώ!

Ειδικό διαγνωστικό τεστ ανίχνευσης του ιού H1N1, μέσω φαρυγγικού δείγματος.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ

 

Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης

Eίναι ένα πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο, που βρίσκεται στην Πρωτεύουσα της Σαντορίνης, τα Φηρά. Δημιουργήθηκε από μία ομάδα καταξιωμένων ιατρών, με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με ήθος, σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, που βρίσκεται σε 24ωρη βάση στο πλευρό των ασθενών, για τη σωστή πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.hot clinic

Όλα τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των ασθενών με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Επιπλέον ο εργαστηριακός και απεικονιστικός τομέας συνδέονται με το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα pacs, ώστε να μπορεί ο ιατρός, που σας παρακολουθεί, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και να συμμετέχει στη διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία.

Αγκαλιάζουμε τον άνθρωπο, έχοντας ως μοναδική μας μέριμνα την προάσπιση του πολυτιμότερου αγαθού. Της Υγείας. Όσοι υπηρετούμε στη Κεντρική Κλινική βάζουμε πρώτα εσάς και την υγεία σας..

 

Newsletter

Επικοινωνια

mapΦηρά Σαντορίνης, 84700

map+30 22860 21728


ΓΕΜΗ: 115997638000

Ακολουθηστε μας