ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Το τμήμα επειγόντων περιστατικών λειτουργεί σε 24ώρη βάση και διατίθεται ασθενοφόρο με πλήρη εξοπλισμό κινητής μονάδας.

Τηλέφωνο Άμεσης Ανάγκης
+30 22860 21728

CHECK-UP
Δείτε τα πακέτα check up που σας προσφέρουμε σε πολύ χαμηλές τιμές! Κάντε κλικ εδώ!

Ειδικό διαγνωστικό τεστ ανίχνευσης του ιού H1N1, μέσω φαρυγγικού δείγματος.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Ιατρός Βιοπαθολόγος Δρ. Ουρανία Σπυράκου-Παπακωνσταντίνου, θα είναι η νέα Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου από τον Ιανουάριο του 2018.

Η κα Σπυράκου - Παπακωνσταντίνου έχει μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία. Είναι Πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Fellow of the American Society for Clinical Pathology (FASCP).

Διετέλεσε επί 16 χρόνια Επιστημονική Διευθύντρια και Διοικητικά Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Ιατρικής Βιοπαθολογίας του Ταμείου Υγείας της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο και αναμόρφωσε.

Για 11 χρόνια διετέλεσε επίσης, καθηγήτρια της Ιατρικής Μικροβιολογίας και Μυκητολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Έχει ειδικευθεί στον έλεγχο αυτοαντισωμάτων με ανοσοφθορισμό, στην Ιατρική μυκητολογία και αναερόβια βακτηριολογία.

Τέλος, υπήρξε επί πολλά έτη η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στην Anaerobe Society of the Americas.

Η συνεργασία αυτή θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων Ιατρικών υπηρεσιών του Εργαστηρίου μας με άμεση ανταποδοτικότητα στην τοπική κοινωνία του νησιού αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες/τουρίστες που επιλέγουν να το επισκεφτούν κάθε χρόνο.

Νεφέλη - Ευαγγελία Παπαγιαννοπούλου
Υπεύθυνη Ιδιωτικού Πολυιατρείου Σαντορίνης

Newsletter

Επικοινωνια

mapΦηρά Σαντορίνης, 84700

map+30 22860 21728

Ακολουθηστε μας